Емма Камен отвара Џенифер Лоренс О претварању 30, њеном новом пројекту и породици

Пријатељство, Емме Стоун, је све то. Због тога је звезда и извршни продуцент компаније Нетфлик Маниац- и лице новог мириса Лоуис Вуиттон-затражило је да јој интервјуира њен дугогодишњи друг Јеннифер Лавренце (који је зове њеним правим именом Емили). Два су се састала у Њујорку како би разговарали о новом пројекту Емме, живећи живот у јавности и претварајући велики 3-0.

Дођите заједно док ЕЛЛЕ слуша.

Contents

Јеннифер Лавренце: Ок, хајде да почнемо! Емили, ти си најбољи. Треба ли да коментаришете?

3

Емма Стоне: Ум, о Боже. Ух, нема коментара.

Следећи: Тако си лепа. Како си тако?

[Смех] Која је линија Бридесмаидса коју увек говорите?

Да миришете као пинеконе и изгледате као Пепељуга. Треба ли да коментаришете?

То ми то стално каже.

Интервјуисање је веома нервозно! Само ћу почети са мојом листом. Дакле, Емили, ти и ја никад нисмо причали о глумењу, јер ми нисмо доучлорди. Сада треба да говоримо о глуми.

Добро.

Када се понашате, користите ли своју машту? Да ли користите ране из прошлости?

То је добро питање!

Знам; Ја сам сјајан анкетар.

Па, користим пуно ствари које су се стварно догодиле у мом животу, и повлачим се од осећања која су дошла са одређеним искуствима. Онда се барем осећа продуктивно да се сва ова осећања [смеју], због чега сам почео глумити уопште. И претпостављам да користим моју машту у одређеној мјери.

Значи, можете себи да плачете чисто само да замишљате нешто ужасно? Ти си осетљив?

Јен.

1

Познајем те, али морам да питам људе који те не познају. Емили, да ли си осјетљив?

Ја сам осјетљив на нивоу који је проблематичан.

Емили плитка гледа ТВ. Црвена за неког на ТВ-у.

[Смеје се] Мислим, разговарао сам са својим терапеутом о томе раније, и она је као, хвала Богу да сте пронашли [поступање].

Излаз.

Почела сам да се понашам у омладинском позоришту када имам 11. Али чудно је када постане твој посао. А ту су и остали делови, као што је овде сједиште са магнетофонима између нас, то нису ствари о којима размишљате када сте мали, а то је само као: 'Ово је сигурно, сјајно мјесто за осјећање много.'

ЕЛМ090118_377

Кашмирска вуна, и свилени капут, вунена и памучна хаљина, и Лоуис Вуиттон. Златне и дијамантске огрлице, Цартиер, 8.750 $.
Бен Хассетт

Изгледа да узимате нешто попут анксиозности или бола и претворите га у нешто. Узми све своје, како их зовете,

Демони?

Ваше демоне, и користите их за добро.

Искрено, претварао се на 30 година, јер претварам 30 за пар месеци - знам да људи причају, рецимо, 30 година и искуства о томе.

Тридесет, крхар и просперитет!

[Смеје се] Двадесетих година ми је било занимљиво време, а било је много тога што се десило у последњих 10 година, и позитивних и не као позитивних. Чудно је колико кретање 30 кристалише ваш живот. Уместо да само живим снове које имам у младости и да радим посао који волим да радим и склапам пријатеље и пролазим кроз све то, то је као, Сада, шта активно желим као одрасла особа?

Да, шта желиш од света?

Било је интересантно да се размишља. Волим да размишљам.

Ти волиш разбијање.

Не могу стварно помоћи.

Да ли је било каквог воца?

Повремено је воће.

Да ли вам је стало да причате о томе?

Постоје повремени плодови, а онда су честе недешле.

Ох да. Ја добијам те телефонске позиве. Осећам се тако лоше кад морам да је позовем лошим вестима. Ја сам као: "Све је у реду." [Злог гласова] Али није.

О Боже.

Шта мислите шта је изазвало вашу анксиозност? Мислите ли да сте се тако родили или сте мислили да се нешто догодило што вас је учинило изузетно осјетљивим или мислите да сте природно патети?

Мислим да је то комбинација свега тога.

Да ли се сећате времена када сте се осећали више анксиозно него што сте икада имали?

Да, када сам имао седам година. Тада сам почео да имам паничне нападе, о којима сам причао веома опширно. Мислим да је твоје ожичење само онаква каква си. Моја мама увек каже да сам рођена са својим живцима изван мог тела. Али имам среће због анксиозности, јер ме такође чини високом енергијом.

Стварно сте веома авантуристички. А ти си отпуштен. Знам да би то могло да вас изненади да чујете, али знам да сте враћени. Док ниси. А онда када нисте, заиста не.

Мислим да је огроман део тога што стварно волим да сам жив. Нисам ништа пуцао шест месеци, што је било невероватно јер је било времена да будем са пријатељима или путовањем.

Ево још једне ствари која сам схватио: Изабрали сте породицу. Схватате да ваша пријатељства, људи који иду с вама у следеће фазе свог живота - ви сте изабрали своју породицу.

Приметио сам да пуно подижете пријатељство.

Ха.

Да ли вам је то важно?

Не.

Ко је твој омиљени пријатељ?

Стварно ми се свиђа [Лавренцеов пас] Пипи.

Она има личност!

Волим Пипи-ову маму.

Значи ли ти пријатељи важни? И зашто?

Мислим да је пријатељство прилично све. Ево још једне ствари која сам схватио: Изабрали сте породицу. Схватате да ваша пријатељства, људи који иду с вама у следеће фазе свог живота - ви сте изабрали своју породицу.

А шта вам је најбитније у пријатељству?

Лојалност је огромна.

Ох, волим што си показао на мене.

Већ годинама си био један од мојих најтраженијих пријатеља. И мислим да знајући да се можеш смејати заједно и да све не мора бити тако велика ствар.

Како гледате професионалне грешке?

Дефинитивно постоје ствари о којима сам се претукао. Ха, изненађење, изненађење, то је тема интервјуа.

Зар не сиса да морамо јавно учити лекције?

Осећам се као да многи људи сада јавно слушају лекције због начина на који је свет повезан.

Мислиш на друштвене медије?

Да.

слика

Везена вуна и памучна јакна, хаљина, обојица, Лоуис Вуиттон. Савет за љепоту: Окрепите се у укусном мирису Лоуис Вуиттон Аттрапе-Ревес Еау де Парфум (240 долара), деликатне мјешавине свјежег цвијећа и тамне чоколаде.
Бен Хассетт

Говорећи о томе, немате велики присуство друштвених медија. Мисли? Што да не?

Вау, то је био невероватан сегмент.

Знам; Оставићу ово.

Мислим да то не би било позитивно за мене. Ако људи могу да се баве таквом врстом излаза и инпута у сфери друштвених медија, њима ће моћи.

Које ствари вам дозвољавате да спустите леђа?

Оно што носим, ​​како изгледам. Пре неколико година сам се борио са осјећајима како сам гледао како се испитивао, а онда сам схватио да све што ме заиста смета што људи могу коментарисати је нешто о чему сам већ забринут. Дакле, није стварно нешто што сада превладавам. Али у другом периоду, ако се осећам лоше због нечега, то би ме више узнемиравало да чујем људе који причају о томе.

Да.

Опет, нико заиста не говори на крају, осим мене. [Смеје се]

Нажалост, људи не праве срања.

Па, на 30 секунди.

О теби, не ја. [Обојица се смеју] Који филм је променио ваш живот? Треба ли да узмељ ганџера? Очигледно је најбољи филм икада направљен Парк Јурассиц. Сви знамо то.

Али нисам био у томе, Јен. Ја нисам Лаура Дерн, колико год хоћу.

Био си невероватан са трицератопс-ом.

То нисам ја! Волео бих да сам ја, али нисам ја.

Изгледаш тако добро у хаки шикама. [Обојица се смеју] Какву улогу сте играли што је највише утицало на вас лично?

Волела сам да радим Папер Ман. Пре 10 година. То је било интензивно време у мом животу. Управо сам се окренуо 20. Сви ови делови се уклапају заједно, и то је било стварно утјецајно време.

За записник, имајте на уму да је рекла "пице", а не "комадиће".

[Смеје се] Све пице се уклапају заједно.

Да ли сте икада мислили да ћете освојити Оскара? Који је очигледно учинио.

Не.

Разговарали смо једне ноћи и као да сам страствено говорио о нечему и рекао: "Емили, номинован си за две награде за Оскара!" И она каже: "Јен, победила сам." И ја сам била: "Ти дид !? "

ЕС и ЈЛ: [Обојица кажу] Честитам!

ЕС: Она је била један од првих људи који су ми дошли када се то догодило, али је само блокирала. Морао си да га блокираш. [Обојица се смеју]

Који је највећи благослов и који је највећи повлачење вашег ј-о-б? И такође, у чему је ваша перспектива? Мислим на моје родитеље и како сам одрасла у породици радничке класе. Зато мрзим рад са људима који не излазе из својих приколица или касне. То је посао!

И ја исто. То ме погађа. Недостатак професионализма ме чини стварно лудим.

Које су друге ствари које добију козу?

[Смеје се] Не свиђа ми се идеја да неко мисли да је ово посебно, посебно. Нема о чему се жалити. Чињеница да свако може да мисли да је [слава] истинита или посебна ....

Искрено, толико мојих снова је сада лично и мање професионално.

Оно што говорите јесте, видите иза завесе; ви сте видели Оз.

Баш тако. Мој посао је забаван и прекрасан је и може бити тешко, али исто тако, али колико је то тешко? [ЈЛ се смеје] Знате на шта мислим?

Стварно желим да можемо укључити гестове руке.

У свету постоје стварно тешка посла стварно тешко, и сви су ми тако фини и донесу ми кафу. Као, смири се. Да ли си озбиљан?

Донео сам ти кафу! Ти си филмска звезда; шта бих друго урадио? [ЕС смеје] Морао сам да ти направим кафу.

[Фенси гласТако ми је драго што сте приметили. Ја сам веома важан.

Да ли сте икада прошли кроз чаробност у свом животу, када сте осетили да сте изгубили грип на себи?

Ох мој Боже, прошао сам прошле ноћи. [ЈЛ се смеје] Када сам био тинејџер, био сам на правој слаткој тачки. Тада, у мојим двадесетим годинама, стварно сам изгубио заверу. Много ствари се померило и осећао се као било који заштитни слој, маска коју градите за себе - ово је моја личност, то је оно што сам ја потпуно разбијен.

Шта је разбио? Безбедност?

Структура мог живота се толико померила да нисам знао како се односити на ову нову верзију, знате? Моји родитељи су се разводили, и пролазио кроз ове ствари стварно започињем своју каријеру. Све се десило одједном.

Много је корисније причати о вашем животу на реалистичан начин умјесто да имате те лажне реалности. Као, ако изгледам мршаво у хаљини, то је вероватно зато што сам гледао оно што сам ја појео. Нисам јео целу пицу и уклопио се у величину 2! [ЕС смеје] Сматрам да је иритантно када људи чине да њихови животи изгледају савршено. Сећам се када сте први пут причали о анксиозности и читању тог и постојања, "И мени". А онда се нисам осјећао као такав шупак за подизање. Реално гледате у свет.

Ви то радите.

Ви то радите.

Ви то радите! Рецимо само "Дођите до краја времена", а то ће бити читав чланак.

Чекати! Морамо да разговарамо Маниац.

Оно што ми се допало Маниац да је реч о људима који имају сопствене унутрашње борбе и покушавају да их реше пилулом. Али током те емисије ви видите да је људска веза и љубав стварно једина ствар која нас кроз живот доноси. Свидела ми се та идеја, а ја волим Јонах [Хилл]. Радио сам с њим на првом филму који сам икада [Баш лоше], тако да је било, као 11 година касније.

Дакле, када сте га срели, да ли је он, као, био велики посао?

Имала сам 17 година.

А ви нисте били?

[Смеје се и мења глас] Ја нисам био нико. Ја сам био нико. И за њега је заиста било рано. [ЈЛ прекида позивање њеног оца, обећава да ће га позвати]

Никад ме не зове, тако да нисам могао игнорисати то.

Да ли знате да њен тата прави џем?

Он прави џемпер за купину. Али он то само чини људима ако стварно то једу.

Била је као: "Мој тата жели да зна да ли желите нешто џемова, али само ако га заиста једете, јер он не жели да троши етикету на вас." Било је тако добро.

Он је тако сладак.

Стварно најслађе, срце је срце. Чекај, шта сам рекао?

ЕЛМ090118_380

Вунена и свилена хаљина, Алекандер МцКуеен, 7,950 долара. Златна и дијамантска огрлица, Цартиер, $ 8,750. Златни прстен од дијамантског и белог злата, 3,500 долара, жути и ружичасти прстенови, по цијени од $ 2,000, Де Беерс. Хаир од стране Мара Росзак у Артворкс Старворкс; шминка од Рацхел Гоодвин на Стреетерс; маникир Наоми Иасуда у МАО; произведен од ЈТР Продуцтион
Бен Хассетт

Не сећам се. Ох, Јонах!

Јел тако! Очигледно је да се многе ствари догађале у протеклих 11 година, па је било лепо бити само један око другог.

Још једна напомена: Имате диван глас, али мрзите да певате.

Не мрзим да певам! Волим да певам.

Али, недавно сте причали о нечему, а ви сте били: "Али то је музичко." Отишли ​​смо да вас видимо Кабаре [на Броадваиу] а ти си био: "Био сам ужасан." Осећам се као да не.

Ноћу коју је Јен дошао да ме види Кабаре, оба мог контакта су изашла из мојих очију.

Слијепа је као лептир.

Било је тако чудно. Никада то нисам имао у целом животу.

Никад не бих приметио. Моја вилица била је на поду све време; Нисам могла да верујем у оно што сам видела.

Ти си најбољи, мама.

Хоћу албум од тебе од успаваних.

Снимићу албум само за тебе. Бавићемо се земљом музике 90-их година!

О Боже! Хоћеш ли да ми направиш албум из 90-их година? [Почиње да пева "Ко сам ја" од стране Јессице Андревс] "Ја сам унуци Росемарија." Желим то!

То ти је омиљено.

Урадићемо то. Ок, па волиш да певаш. Да ли волиш да плешете?

Волим да плешем.

Стварно? Боже, ти и ја не би могли бити другачији. Зашто волите да плешете?

Зато што је то најважнија ствар на свету.

Да ли научите плес брзо?

Плес ми је омиљена уметничка форма за гледање.

Угх.

Шта? Играли сте балерину Црвени Врабац].

Угх, причај ми о томе.

Реци ми више.

Јебено јадно. Не могу да научим кореографију. Не глуми ми у глави. Пице се не слажу.

Пице не раде.

Гледат ћу некога да нешто уради, а онда сам као, "Али како си ти ставио руку овамо?" Гледао бих свог кореографа и био би: 'Али твоја глава је управо направила 360. Не могу то да урадим.'

Управо си га потпуно одгонио.

ЕЛМ090118_383

Камене звезде у кампањи за атрактивни Ревес, Лоуис Вуиттонов девети мирис, лансирање овог месеца.
Луј Витон

Који је твој тужан и усамљен филм?

Било шта Нанци Меиерс.

Ох, јеби га. Шта у вези Баби Боом?

ЕС и ЈЛ: [обојица кажу] Баби Боом!

сам ставио на Дневник Бридгет Јонес. Бридгет Јонес ме осјећа. Имао сам једну ноћ страшне несанице, као случајна несаница. гледала сам Бридгет Јонес.

Почео сам 30 Роцк, и то је било прилично добро.

То је лепо. Свима нам је потребна Тина Феи. Да ли желите да се вратите поново? Или сте у миру с тим да тренутно не радите?

Ја сам у миру. Мислим да је било лепо вријеме да стекнемо мало перспективе, јер су ствари биле толико тежак рад у протеклих неколико година. И искрено, многи од мојих снова су сада лични и мање професионални.

Не желиш светски мир?

Не, желим светски мир!

Па, звучало је као да не желите мир у свету на тренутак.

Мање се размишља о наредних 10 година и шта се мора десити и само се опустити у оно што ће уместо покушати контролисати исход.

Врло си добар у вези тога, кажем ти.

Постарајем се боље.

Да ли бисте били мама? Она ће бити најбоља мама; она тако негује.

Тако сте! Мислим да је ваш матерински инстинкт веома јак и увек је био.

Хвала дусо.

Моја перспектива о деци се променила јер сам старији. Никада нисам чуо ништа. Као тинејџер, била сам као, никад се нећу оженити, никад нећу имати деце. А онда сам старији и био сам, стварно желим да се венчам, стварно желим имати дјецу.

Када сам био тинејџер, сваки дечко кога сам имао, претпостављам да је ово један! Била сам та девојка. (Смеје се) Зар не би било сјајно ако бисмо могли имати бебу?

Ав, цело село.

Наука.

То је ствар која се окреће-30 у којој се налазите, ја нисам тако млад. Ја сам млад, али нисам тако млад.

Могу рећи да си плодан само гледајући вас.

Јеез.

Видим то на твом јебеном лицу.

Хвала вам. То је најслађа ствар коју сте ми икада рекли.

Био бих част да остваре своју децу.


Овај чланак се првобитно појавио у издању од септембра 2018 ЕЛЛЕ.

ДОБИТЕ НАЈВИШЕ БРОЈ ЕЛЛЕ-а

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 34 =