Ницки Минај је супер поносан на овај комплимент из Беионце

Ницки Минај је супер поносан на овај комплимент из Беионце

Појавио се Ницки Минај СириусКСМ Схаде 45 да промовише свој нови албум краљица где је открила њен омиљени комплимент од дугогодишњег пријатеља и сарадника Беионцеа.

Минај се сетила Беиове реакције на ВМА перформанс "Банг Банг" са Ариана Гранде и Јессие Ј, гдје њена промена одеће није ишла тачно онако како је планирано и резултирала је неправилним деловањем епске гардеробе. "Једном пут кад је рекла, за коју сам мислила да је стварно сладак комплимент, она је рекла да када сам скоро био на националној телевизији са мојим сисама на наградној игри јер нисам могла да зипам своју обућу на време, "Ох, мој Боже, имам толико поштовања за то, за начин на који сте то радили.То је било тако професионално, нисте пропустили свој штап! Ви сте отишли ​​тамо са оном хаљином онако како је било ... Ви сте били у тој фази када твоја прва линија је почела. Урадила си оно што си морала урадити! '"

слика

Гетти Имагес
3

После наступа, Минај је био прилично срамота, али је пронашао утеху у Беионцовим охрабрујућим речима. "Била сам врло поносна што сам од ње добила такав комплимент јер сам био разорен и понижен да будем на позорници са половином мог торса и затварам хаљину на живој емисији."

Слушајте Минајов разговор испод.

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 27