Селена Гомез одустаје од значајнијих одговара тетоваже са својим најбољим пријатељима на Инстаграму

Селена Гомез одустаје од значајнијих одговара тетоваже са својим најбољим пријатељима на Инстаграму

Љето Селене Гомез живи у свом најбољем животу, синоћ је славила 26. рођендан њеног најбољег пријатеља Цоуртнеи Барриа. Глумица је поделила неке лепе штапове на Инстаграму документујући своју ноћну девојчицу која укључује пиззу, сладолед, па чак и путовање у салу за тетовирање. У првом скупу фотографија, Гомез је написао: "Мој најбољи пријатељ је претворио 26. Први део."

Мој најбољи пријатељ се окренуо 26. Први.

Порука коју дели Селена Гомез (@селенагомез)

вечера са хладном породицом претворена у дивљину (не могу да верујем да смо убедили @ракуеллестевенс да добијемо спонтану тетоважу)

Пост који дели ЦЈБ (@цоуртнеијбарри)

Певачица и њене бестиес имале су одговарајуће тетоваже броја "4", које је Гомез објаснио слатко значење на њеном Инстаграму. "Најбољи пријатељ је претворио 26. Дио 2. # 4 јер су ове жене остале уз мене 7 година (@асхлеи_цоок 12 година) 4, јер сте ми до краја живота. Волим те даме. Сви ме инспиришете да будем бољи, јачи, ближи Богу и већ смо већ заједно живели већину ИНСАНЕ приче. Не могу да чекам још 50! Пс @ракуеллестевенс имао је стваран напад панике. "

3

Најбољи пријатељ је претворио 26. Део 2. # 4 јер су те жене остале уз мене 7 година (@асхлеи_цоок 12 година) 4, јер сте ми остали до краја живота. Волим те даме. Сви ме инспиришете да будем бољи, јачи, ближи Богу и већ смо већ заједно живели већину ИНСАНЕ приче. Не могу да чекам још 50! Пс @ракуеллестевенс је имао стварни панични напад - то је тачка! ����♀

Порука коју дели Селена Гомез (@селенагомез)

Гомез и Барри су такође добили још један пар одговарајућих тетоваже, број 1 на кавезу за рибу, само за њих двојицу. Обојица су показали нови мастило на Инстаграмовима, а Барри назива Селени њеном "сестром заувек".

коначно смо то урадили! мој број један и моја сестра заувек @селенагомез ❤

Пост који дели ЦЈБ (@цоуртнеијбарри)

Гомез је објаснио и значење иза ове тетоваже. "И на крају, моја стварна # 1 @ цоуртнеијбарри сте невероватна жена", написала је. "Начин на који се носите са најбољим збуњивим тренутцима живота је неописив и грациозан. Помажу вам најслабије приче најбољим срцем, давате некоме свој парфем ако кажу да миришете лепо, несрећни сте и увек стојите чврсто у вашем вера, сретна сестра, невероватна пријатељица и прелепа ћерка, ви сте дефиниција ФЕАРФУЛЛИ анд ВОНДЕРФУЛЛИ маде баби! # 1 "

И на крају, моја стварна # 1 @цоуртнеијбарри сте невероватна жена. Начин на који решавате највеће конфузне тренутке живота је неописив и грациозан. Многе приче вас преносе најстрашнијим, некоме ћете дати парфем ако кажу да лепо дишите, да сте неспретни и увек стојите чврсто у вери, љубазној сестри, невероватном пријатељу и прелепој ћерки. Ви сте дефиниција ФЕАРФУЛЛИ анд ВОНДЕРФУЛЛИ маде баби! # 1

Порука коју дели Селена Гомез (@селенагомез)

Завртање Селене-јевог бокса активности ИГ-а је нова слика са иконама, која показује њену свежу страну и носи велики осмех.

Променила је и биографију, али задржала је свој заштитни знак: "По милости, кроз вјеру."

1

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 36