Înfrumusețarea în formă de inimă este tendința de machiaj a zilei de Valentine cu majoretele Marie Antoinette Vibes

Înfrumusețarea în formă de inimă este tendința de machiaj a zilei de Valentine cu majoretele Marie Antoinette Vibes

"Nici o altă tendință ridicolă de machiaj Instagram ?!" am auzit că plângi.

Dar purtați-ne cu noi, pentru că acesta este super drăguț, nu implică nimic înfiorător și crawl (vă uită la machiajul de bug-uri) și nu are nimic de a face cu sprancenele. Huzzah!

3

Da, de data aceasta, tragem feedul nostru Insta pentru o înfrumusețare în formă de inimă, alcătuită din trendul de make-up din acest an, care lucrează la unele vibrații majore Marie Antoinette.

În mod literal, ceea ce se spune în cutie, singurele unelte de care ai nevoie pentru a recrea aspectul iubit sunt blusherul tău preferat și, dacă nu ești unul pentru colorarea liniilor, un șablon în formă de inimă.

Pur și simplu trage o inimă (sau la umbră în stencil), pe mărul obrazului în locul blush obișnuită și piele de bivol din marginile cu o perie pufos pentru o finisare mai difuză.

În mod alternativ, dacă optați pentru opțiunea de spațiu negativ, faceți-o ca fălcile în formă de inimă pro Saebom. Aplică-ți blusher-ul ca de obicei, apoi apuca un anti-îngrășăminte și pictează o inimă pe fiecare obraz utilizând o perie de fard de obraz.

o imagine foarte rară a bretonilor mei, uneori am uitat că le am ����♀️ - vă amintesc vreunul dintre voi blânda inimii pe care am făcut-o în trecut? Am încercat să recreez asta și nu sa dovedit atât de rău ca și mine! deci iată un aspect roz pe care mulți l-ați cerut! se bucură, de asemenea, faptul că nu mă uit la aparatul de fotografiat în oricare dintre aceste poze �� -. (Vreau să încep prin a-mi cere scuze pe iluminat / calitatea imaginilor mele machiaj Sunt oribil la tehnologie / imagine care și iPhone camera nu ma place �� Incerc sa imbunatatesc tho! O sa am nevoie de multa rabdare ..... lol) 1. Allright. completați-vă sprâncenele de obicei. De fapt, am descoperit că folosirea unei culori cu 1-2 nuanțe mai ușoare decât culoarea sprâncenelor le face să pară ceva mai natural când se umple în față (eu folosesc negru, deci aș folosi un maro închis pentru a se amesteca). luați o movilă de lumină și amestecați-le peste capacul superior și inferior. 2. luați o lumină strălucitoare roz, subliniind primul 1/2 din capacul inferior. pentru celălalt 1/2, luați un creion maron creion de-a lungul liniei de coasere, amestecând-o cu un roșu adânc. 3. În continuare, plasați o culoare roz roz în primul 1/3 din ochi și amestecați-le până la capăt, concentrând aceeași culoare pe ultima 1/3 din ochi și amestecați. folosind același dermatograf maro din lashline inferior, tightline ochi și ușor amesteca acest lucru un smidge singur cu lashline dvs. 4. urmați forma ochilor natural, cu un creion de ochi negru, gene buclat și se adaugă rimel !! ������

O postare partajată de kennedy (@_peach_pit_)

1

Et voila! O culoare în stil Renaissance, pentru a rivaliza chiar regina Franței. Nu este necesară întâlnirea cu Valentine / incomod.

Du-te pentru „timbru“ inimi mari de stil, șabloane mai mici spațiu negativ sau, pentru puncte suplimentare adorabil, trage inimi mici peste obraji și nas pentru pistrui vibe mai Kawaii vreodată.

인스 타 구경 하다가 넘 예쁘 길래 해보 깅 �� 실제로 보면 핫 핑크 섀도우 에 쌍커플 라인 펄 잔뜩 있고 립도 쨍 하고 볼따구 도 하트 대잔치 여서 세상 화려한 데 ..... _ 그렇다. 오늘도 안 보인다. 그럼 20000 ...._ 문득 드는 생각 은 남들 이 불다 끄고 핸드폰 조명 팡 해서 찍어도 나 보다 나을 것 같다는 그런 생각 ..... 안녕 ........_ # 메이크업 #makeup # แต่งหน้า # メ イ クア ッ プ # 하트 메이크업 # 하트 주근깨 #heartmakeup #fochete

Un post partajat de @ _hi_da la

Când aveți dubii, adăugați o altă tendință de machiaj Insta pentru a completa aspectul. O spălare de culoare roz sau roșie în ochii dvs. pentru a se potrivi cu noul dvs. blonde amoros este surprinzător de măgulitoare, bang pe tendința pentru 2018 și se potrivește perfect cu schema de culori Valentine.

Este timpul să vă purtați inima pe oamenii obrajilor.

#heartcheeks #frecklesmakeup

O postare partajată de @ aries.moons pe

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =