Селена Гомез потврђује њену Јустин Биебер-бесплатно ‘Лифе’с Греат’ са новим јахтама Инстаграм Пхотос

Селена Гомез потврђује њену Јустин Биебер-бесплатно 'Лифе'с Греат' са новим јахтама Инстаграм Пхотос

Прошле ноћи обојица Селена Гомез и њен бивши Јустин Биебер узели су тренутак да дају Инстаграму ажурирање о њиховим годинама на западу и источном обали. Биебер је био први, размишљао о себи и папараззиовој фотографији и његовој вереници Хаилеи Балдвина који је убрзо потом погледао Људи извијестили су да су њих двојица успоравали планирање вјенчања јер су ствари постајале превише интензивне. Болдвин се допао.

Пост који дели Јустин Биебер (@јустинбиебер) он

слика

инстаграм
3

Приближно 60 минута након тога, Гомез је поделио визуелну потврду о њеном "животу сјајан", што је и буквално рекла у Инстаграм Ливе-у. Гомез је први пут објавио нови сет Инстаграмових фотографија сама себи да живи свој најбољи живот на јахти са пријатељима. Снимци бродова су је приказивали у бикинију са новом дугом косом и ударцима.

Порука коју дели Селена Гомез (@селенагомез)

Да би то погодила кући, поделила је још једну врућу инстраграмску причу о себи, а такође је направила и њен пријатељ Цалеб Стевенс (румунске гласине између њих су биле разоткривене раније овог лета, Гомез је сретан сама, а он је млађи брат њеног пријатеља):

слика

инстаграм

слика

инстаграм

Током свог Инстаграм Ливеа, такође је подигла своје фанове на неколико пројеката.

Што се тиче новог албума, који "звучи заиста невероватно", Гомез је открио своју омиљену песму која се зове "Раре". Па, можда, јер се на насловној страни вратила након што је схватила да не би требало да је пропушта. Ипак, "лепо је и не могу да чекам да вас чујете", рекла је. Она је додатно разматрала њен албум као "веома поштен али игрив, а ја сам се осећао креативно, у стварно сјајаном правцу. Само сам желео да се осећа нешто што се овде дешава, што је било пуно".

На том филму зомби комедије пуцала је у континенту у Њујорку, па, она је завршила. "Завршила сам свој филм у Нев Иорку, и стварно је било заиста забавно", рекла је. Жели више да делује. "Волела бих да радим више филмова, то долази. Једноставно радим оно што могу."

Остале животне новости укључивале су јој да добијају ударце и њен рођендан. "Ја сам се окренуо 26. Очигледно то значи да сам сада одрасла особа."

1

Такође је рекла да се ствари дешавају прилично добро ових дана, чак и ако се она не пукне дневно као и остали људи. "Живот је сјајан", рекла је гледаоцима. "Волим нови албум Ницка Минаја, волим нови Травис Сцотт албум, волим и Дракеа, али Травис има сигурно срце. Која је наша омиљена линија?" Баби мама на насловној страни Форбес."[Упућивање на Сцоттову девојку и Гомезову пријатељицу Килие Јеннер] .... У реду, момци, па то је у основи мој живот на кратко. Стварно иде, стварно добро. Радим пуно читања, рада, размишљања о вама, и то је то, то је све што имам за вас. "

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 11